top of page

O NAMA

ESE PROJEKT d.o.o. , za projektiranje i izvođenje energetskih sustava osnovan je 1994. godine kao društvo s ograničenom odgovornošću. Od tada pa sve do sredine 2018.godine, poslovanje se sastojalo od izrada projekata za kompresorske stanice, kotlovnice, toplinske stanice, klima postrojenja i uređaja, fotonaponskih elektrana i transformatorskih stanica te nabave, montaže i servisa potrebne opreme za navedene objekte. Tvrtka se također bavila izradom tehničkih domentacija za tlačnu opremu te ispitivanjem metodama bez razaranja tlačnih posuda i cjevovoda.

Tvrtka je trajno opredijeljena za razvoj i primjenu sustava upravljanja te neprestano poboljšanja njegove učinkovitosti putem trajnih aktivnosti na održavanju u unaprjeđenju kvalitete i razvoja.

20220811_125046.jpg

Od sredine 2018. godine djelatnosti tvrtke ESE Projekt d.o.o. se isključivo dijeli na laboratorij za ispitivanje ventila sigurnosti te inspekciju tlačne opreme.

20210323_1222217.jpg

Od sredine 2022. godine tvrtka ESE Projekt d.o.o. postaje inspekcijsko tijelo vrste A za opremu pod tlakom i inspekcijsko tijelo vrste C za sigurnosne ventile u uporabi.

5.jpg
bottom of page