top of page
posuda1.jpg
ventil.jpg

INSPEKCIJA OPREME POD TLAKOM

Rješenjem Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja stekli smo status  Ovlaštenog inspekcijskog tijela vrste A, broj PP-10-2018 te smo temeljem istoga ovlašteni obavljati aktivnosti propisane i predviđene Pravilnikom  o pregledima i ispitivanju opreme pod tlakom (NN 75/2020). Od 2018. djelujemo kao akreditirano inspekcijsko tijelo za opremu pod tlakom prema HRN EN ISO/IEC 17020 od strane HAA.

U skladu sa navedenim nudimo naše usluge kao Ovlašteno inspekcijsko tijelo u području pregleda i ispitivanja opreme pod tlakom čiji ste vlasnici/korisnici.

Obratite nam se s povjerenjem.

INSPEKCIJA SIGURNOSNIH VENTILA

Naš Laboratorij za ispitivanje sigurnosnih ventila djeluje od 2011. godine kao akreditirani laboratorij od strane HAA prema normi HRN EN ISO/IEC 17025, a od sredine 2022. kao inspekcijsko tijelo za inspekciju sigurnosnih ventila prema normi HRN EN ISO/IEC 17020.

U našem laboratoriju za ispitivanje sigurnosnih ventila vršimo ispitivanja i podešavanja  sigurnosnih ventila u rasponu tlaka od 0 do 400 bar.

Ispitivanja i podešavanja radimo u skladu s Pravilnikom o pregledima i ispitivanju opreme pod tlakom NN 75/2020.

S ciljem minimalnih zastoja u proizvodnji postoji mogućnost dogovora termina provedbe ispitivanja. U skladu s tim ispitivanja vršimo u laboratoriju, kao i na terenu.

                    PRODAJA SIGURNOSNIH VENTILA                                              

Ako imate potrebu za nabavkom novog sigurnosnog ventila obratite nam se s potpunim povjerenjem.

Zahtjev za inspekciju OPT

Ispunite naš zahtjev za inspekciju opreme pod tlakom i obratite nam se s potpunim povjerenjem!

Naš ispunjeni zahtjev pošaljite mailom na info@eseprojekt.hr

bottom of page